RouteConnect Track and Tracing

RouteConnect werkt samen met gerenomeerde partners, zoals:

KPN

KPN is de toonaangevende leverancier van telecommunicatie- en ICT-diensten in Nederland en biedt consumenten vaste en mobiele telefonie, internet en televisie. Voor zakelijke klanten verzorgt KPN complete telecommunicatie- en ICT-oplossingen.
Ford Nederland Het Ford Fleet Center is het aanspreekpunt voor de zakelijk markt. De professionele Ford dealers staan te allen tijde paraat om samen met u de optimale mobiliteitsoplossing voor uw bedrijf te ontwikkelen. Met een uitgebreide reeks auto's - van de Ka tot de Transit Jumbo - kan elke mobiliteitswens ingevuld worden.

Achilles Autolease

Achilles Autolease is een niet bankgebonden leasemaatschappij die de leasing van ongeacht welk merk en type personen- of bestelwagen kan aanbieden, tegen een aantrekkelijk tarief.

aa lease

Met een portefeuille van een ruim zevenduizend leasecontracten bekleedt AA Lease een stabiele positie in de top van onafhankelijke en universele Nederlandse leasemaatschappijen.

broekhuis lease

Broekhuis Lease staat voor maatwerk op gebied van automobiliteit voor de zakelijke markt.

driessen autolease

Driessen Autolease behoort tot een van de meest ervaren leasemaatschappijen in de regio Zuid Oost Brabant.

kamsteeg auto lease

Kamsteeg Auto Lease is een universele leasemaatschappij en maakt sinds 1983 deel uit van de Kamsteeg Auto Groep.

van_mossel_leasing

Van Mossel Leasing is gespecialiseerd in het financieren en beheren van wagenparken. Sinds de start in 1994 is Van Mossel Leasing uitgegroeid tot de grootste zelfstandige, fullservice dealer-leasemaatschappij van Nederland.

Masfina

Masfina biedt flexibele vervoeroplossingen in combinatie met uitgebreide mobiliteitsdiensten, zoals mobiliteitspassen, 24-7 service en budgetbeheer. Het biedt bedrijven een totaalpakket op het gebied van mobiliteit, waarin diverse vervoermiddelen gecombineerd kunnen worden zoals huurauto's, openbaar vervoer, (short)lease en zelfs de fiets. Op elk moment van de dag, op elke gewenste plek, waarbij je betaalt naar gebruik.

 
Home Over RouteConnect Partners

RouteConnect B.V.
Gotlandstraat 46a - 7418 AX Deventer - Nederland
T: +31 (0)570 629240 - F: +31 (0)570 642202
E-mail: info@routeconnect.com - Web: www.routeconnect.com
KvK:
27276546